Μια προταση για την επιβραβευση των προσπαθειων των μαθητων μας

Το ταξίδι στο μέλλον ξεκινάει από το σχολείο

Μια προταση για την επιβραβευση των προσπαθειων των μαθητων μας

Αγαπητοί  Γονείς
Όπως γνωρίζεται στο Σχολείο μας δεν υπάρχει ενεργός Σύλλογος  Γονέων και κηδεμόνων και ως εκ τούτου για οποιαδήποτε ενέργεια απαιτείται η ενημέρωση για τη σύμφωνη γνώμη όλων μας ,με τη συμπαράσταση του Διευθυντή.

Από την άλλη τα παιδιά μας φτιάχνουν τη ζωή τους στο σχολείο όπως αυτά πιστεύουν και αγαπούν ,αλλάζουν, διεκδικούν, παλεύουν ,διακρίνονται

Καλώ όλους τους Γονείς και Κηδεμόνες που ανήκουν στο 4ο ΓΕΛ να σκεφτούμε πως μπορούμε στο τέλος  της σχολικής τούτης χρονιάς, να ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ  και να επιβραβεύσουμε τα παιδιά μας  για τις διακρίσεις τους κατά τη σχολική χρονιά και τη συμμετοχή τους σε παράλληλες δραστηριότητες επιλογής, επιβραβεύοντας  ταυτόχρονα και το ενδιαφέρον τους και προάγοντας μια πιο θετική στάση συμμετοχής στο σχολείο.

    Κάτι καλό, μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερο με τη στήριξή μας.

Η  γιορτή θα αποτελεί μια επιβράβευση και μία ευκαιρία σε κάποια παιδιά να μιλήσουν για στόχους  και για όνειρα, για κόπους και για προσπάθεια και να παρουσιάσουν το αγαθό των δικών τους αγώνων με χαρά και καμάρι. Θα καμαρώνουμε και εμείς μαζί τους!

Αν συμφωνείτε  και αν θέλετε να συμβάλλετε ενεργά σε αυτή την προσπάθεια δηλώστε συμμετοχή στην  ομάδα γονέων που εχει συσταθεί μέσω του διευθυντή του σχολείου αρχικά μέχρι να δημιουργηθεί ένας πυρήνας επικοινωνίας